Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Tompoes van boekweitflensjes en zalm met dille
- Ingrediënten:
- boekweitflensjes, citroensap, crème fraîche, dille, gerookte zalm, peper en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, boter, citroen, citroengras, citroensap, crème fraîche, ei, gerookte zalm, gerookte zalmforel, grof zeezout, knoflook, komkommer, kristalsuiker, limoensap, olie, olijfolie, peper, peterselie, radijs, room, slagroom, suiker, zalmfilet, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Allerkerst:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / vis-antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren: