Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Carciofi ripieni - Gevulde artisjokbodems
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, artisjokbodems, bladpeterselie, citroensap, knoflook, olijfolie en paneermeel
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, bladpeterselie, boter, calamari, dijonmosterd, droge witte wijn, ei, gedroogde oregano, inktvis, kalfsfricandeau, parmezaanse kaas, pecorino, peper, peterselie, prosciutto, rode paprika, rucola, sperziebonen, tomaat, ui, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje: