Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, augurk, bieslook, bloem, citroen, citroensap, groene paprika, knoflook, komkommer, laurier, mosterd, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, suiker, tomaat, ui, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Spuntino:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Literalicious:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De gezonde Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Thaise keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Picknick / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: