Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Sardienen met sjalotten - sardine allo scalogno
- Ingrediënten:
- bloem, ei, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, verse sardines, wittewijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olijfolie, prei, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Heerlijk simpel:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: