Recept uit de snelle keuken:
Kalfslever met persillade
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfslever, knoflook, peterselie, sjalotjes, verse dragon, versgemalen zwarte peper, vlees en zeezout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, ei, kalfsbouillon, kalfsfond, kalfsvlees, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Onze Franse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit De Dikke van Dam:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Provence:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit Keukendagboek 2: