Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Dolma's met dille en lamsgehakt
- Ingrediënten:
- basmatirijst, citroensap, dille, griekse yoghurt, knoflook, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, tomaat, tomatenpuree, ui en wijnbladeren
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bladpeterselie, boter, citroen, gedroogde munt, kaneel, kippenbouillon, knoflook, komkommer, kortkorrelige rijst, krenten, langkorrelige rijst, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, piment, risottorijst, suiker, tomaat, ui, water, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Sous-vide thuis:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Vegan Genial:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Brunch / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: