41 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelmeelbakpoederbalsamicoazijnbasilicumbietboterbroodchocoladecitroencrème fraîcheeigembergistkaneelmeelmelkolieplantaardige olieslagroomsuikerwateryoghurtzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / nagerecht uit Italië:

Seadas - Zoete ravioli met honing

Ingrediënten:
boter, citroen, durumbloem, ei, eidooier, extra vergine olijfolie, honing, patentbloem, reuzel, verse schapenkaas, water en zoete ravioli

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Janneke Philippi en Serge Philippi - Salade

Diner / hoofdgerecht uit Salade:

Dutch baby met mesclun en soldaatjes

Ingrediënten:
baby-avocado, bloem, casinobrood, ei, eidooier, extra vierge olijfolie, honing, melk, mesclun slamelange, mosterd, olijfolie en witte wijnazijn

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

marokkaans brood

Ingrediënten:
bloem, eidooier, gedroogde gist, melk, olijfolie, venkelzaad, vloeibare honing, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Zoete challe

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, eidooier, honing, maanzaad, plantaardige olie, rozijnen, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Ontbijt / snack of tussendoortje / basisrecept uit Fresh en light:

Basismuffin

Ingrediënten:
bakpoeder, ei, honing, karnemelk, plantaardige olie, ruwe suiker, vanille extract en volkorenbloem

Soort:
zoet
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Empanaditas

Ingrediënten:
koriander, boter, chilivlokken, eidooier, gerookte-paprikapoeder, honing, kurkuma, meel, melk, pikant paprikapoeder, plantaardige olie, reuzel, rode puntpaprika, rode ui, rozijnen, runderbouillon, rundergehakt, gemalen komijn, zout, water en witte peper

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Hazelnotenkoekjes

Ingrediënten:
appelstroop, banaan, cacaopoeder, eieren, eigeel, eiwitten, gebroken lijnzaad, hazelnoten, honing, kaneel, koekjes, kokosmeel, kokosolie, lijnzaad, meel, olie, palmsuiker, pannenkoeken en suiker

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Pompernikkelbrood

Ingrediënten:
donkere stroop, droge gist, ei, honing, karwijzaad, patentbloem, plantaardige olie, roggebloem, tarwebloem, water en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Gewokte groene asperge met knapperige feta

Ingrediënten:
bloem, chilivlokken, ei, feta, groene asperges, honing, limoen, munt, olijfolie, panko, pompoenpitolie en pompoenpitten

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Vlierbloesembeignets

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gemalen kaneel, honing, melk, olijfolie, tafelsuiker, vlierbloesem en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken 2 notities

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:

Verrassingstaart

Ingrediënten:
bakpoeder, biet, bloem, crème fraîche, ei, gember, honing, kaneel, marsala, olijfolie, piment, polenta, sherry, sinaasappel, suiker, vanillestokje en vin santo

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Roggebrood

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, honing, karwijzaad, plantaardige olie, roggemeel, suiker, water, witbier en zeezout

Keuken:
Noord-west-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Allerkerst

Diner / voorgerecht uit Allerkerst:

Flensje met prei en geitenkaas

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, ei, geitenkaas, honing, melk, olie en prei

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Gerookte zalm

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, biet, bloem, citroen, ei, gerookte zalm, groene asperge, honing, melk, mierikswortel, olijfolie, rozemarijn, tuinkers en yoghurt

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Haal meer recepten op...