Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Snack of tussendoortje uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept van Food & Friends:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Keet Smakelijk:
Bijgerecht / basisrecept uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Spuntino:
Bijgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Alles over kool: