Diner / voorgerecht uit Italië:
Pinzomonio - Crudités met olijfolie
- Ingrediënten:
- bleekselderij, extra vergine olijfolie, lente-ui, radijsjes, rode paprika, venkelknollen, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, kruiden, olie, paprika, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / tussengerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Honey & co:
Lunch / snack of tussendoortje / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een jaar in Toscane:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Crumbles en gratins:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Gesund Geniessen:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten: