Groentefondue - banga cauda

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 410 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans / Provençaals
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Lamsvlees à la Bordelaise met bleekselderij

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Gebakken schol met koolrabi-salsa

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Job Franken en S. Benjamins - Lekker Hollands

Ansjovis-venkel-selderijsalade

delicious. magazine - 2007-11

Garnalenburger

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek