Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Runderragout met sjalotten en doperwten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, doperwten, kruiden, olijfolie, sjalot, stooflappen, tomatensaus, ui, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode wijn, runderbouillon, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / voorgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book: