Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, spinazie, suiker, tijm, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Bijgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit The big green egg book:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Salade:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Noedels:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Allerkerst: