Basisrecept uit Brits bakboek:
Hot water crust pastry
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, eigeel, melk, patentbloem, reuzel, water en zeezout
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- beslag/deeg
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, pure chocolade, room, slagroom, suiker, tarwebloem, ui, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Brits bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit De herenkookclub:
Recept uit Yo Kids:
Ontbijt uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Noma:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Es' Factory:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Es' Factory:
Recept van Miss Fromage:
Diner / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel: