184 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapgroentehamburgersknoflookkruidenmelkolieolijfoliepaneermeelpeterselieslaspecerijensuikertomaatuivetwaterwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelsla met ei en komkommer

Ingrediënten:
ciderazijn, ei, extra vierge olijfolie, gele ui, komkommer, mosterdpoeder, nieuwe aardappel, peper, peterselie, sjalot, wijnazijn en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Gevulde komkommer

Ingrediënten:
ei, komijnpoeder, komkommer, olie, peper, rammenas, suiker, tomaat en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch / azijn
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gevulde komkommer

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, garnalen, gevulde olijven, knoflook, komkommer, roquefort, slagroom, tabasco, tartaar, ui, verse dille, verse peterselie, witte peper, wodka, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Spinazietaart met komkommer-salsa

Ingrediënten:
ansjovis, bosuitjes, dille, eieren, filodeeg, honing, komkommer, munt, olijfolie, paneermeel, roomboter, roze peperbessen, spinazie, zout, uien, kruiden en zachte geitenkaas

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Bijgerecht uit Margriet kookboek:

Eieren, russische

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, azijn, boter, doperwten, ei, garnaal, gerookte zalm, groene paprika, kappertjes, komkommer, mayonaise, olie, peper, sardines, slabladen, tomaat, wortel, zout en zure augurken

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Verscholen eieren (met saus) - telor boengkoes (berkoeah)

Ingrediënten:
augurk, broodkruim, bruine basterdsuiker, chilisaus, citroensap, ei, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, komkommer, koriander, mager rundergehakt, maïsolie, nootmuskaat, paneermeel, peper, tomaat, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Toast met scampi

Ingrediënten:
eiwit, gember, komkommer, peper, scampi, varkensvet, waterkastanje, witbrood, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Kiprolletjes met scampi

Ingrediënten:
buikspek, eiwit, gember, kip, komkommer, loempiavellen, norivellen, peper, rijstwijn, scampi, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / gevogelte
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Slider met gehaktballen

Ingrediënten:
briochebroodjes, broodkruimels, dijonmosterd, ei, extra vierge olijfolie, knoflook, komkommer, lamsgehakt, peper, rozemarijn, tafelsuiker, tomatenpuree, tomatensaus, ui, venkel, venkelzaad en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Sushi met nori en vulling

Ingrediënten:
geroosterde peper, japanse omelet, komkommer, lente ui, mossel, rijstazijn, suiker, sushirijst, tonijn, yaki-nori vellen, zalm en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Pannenkoekjes met roergebakken kip

Ingrediënten:
bloem, ei, kalkoenfilet, kipfilet, komkommer, melk, oestersaus, olie, peper, prei, sesamolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pannenkoeken en flensjes / gevogelte
Haal meer recepten op...