Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Moegalgal (Gestoofd lams- of kalfsvlees)
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfsvlees, knoflook, lamsvlees, peper, vlees en water
- Keuken:
- Indonesisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, eidooier, fruit, groentebouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Recept uit De wereld van de stroopwafel:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek: