Recept van Betty's Kitchen:
Pizza Margherita (tomaat-mozzarella-basilicum)
- Ingrediënten:
- basilicum, bloem, gedroogde gist, gist, griesmeel, lauwwarm water, mozzarella, olijfolie, tomatensaus, verse basilicum, water en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, citroen, courgette, deeg, ei, gedroogde gist, gist, kaas, knoflook, kruiden, melk, mozzarella, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, peterselie, rucola, slagroom, suiker, tijm, ui, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit The big green egg book:
Buffet / bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit The big green egg book:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Recept uit Salade:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Basisrecept uit Nachtbrood:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het Franse bakboek: