Recept uit De Shanghai-keuken:
Dipsaus met gember en lente-ui
- Ingrediënten:
- bakolie, gember, lente-ui, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, gemberpoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sjalot, sojasaus, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Koude keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Okoko recepten: