Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Kip uit de oven met aardappels, tijm, citroen & knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, citroensap, kip, knoflook, kookroom, laurier en tijm
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, droge witte wijn, groentebouillon, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering: