Recept van Onze Franse keuken:
Perzikcake met tijm
- Ingrediënten:
- beslag, bloem, eieren, gezouten roomboter, olijfolie, rietsuiker, suiker, tijm, yoghurt, bakpoeder en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, bleekselderij, boter, bruine suiker, ei, gist, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, ui, water, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / nagerecht / tussengerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Honey & co:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten: