Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Varkenshals in witte wijn , azijn en suiker
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode wijnazijn, rozemarijn, spek, suiker, ui, varkensnek, witte wijn, zilveruitjes en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Maak van de noot een deugd:
Buffet / bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Het groot fondue boek:
Lunch / bijgerecht uit Veg!:
Avondmaal uit Home Made winter:
Amuse / diner / snack of tussendoortje uit Junges Gemüse: