Recept uit Margriet kookboek:
Rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine roux, citroen, knoflook, prei, rode wijn, runderbouillon, selderij, tijm, ui en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, port, prei, rozemarijn, selderij, sjalot, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Basisrecept uit Wild:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal: