Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, basilicum, bleekselderij, bruine basterdsuiker, citroensap, gember, groente, knoflook, komkommer, kool, kurkuma, mosterd, olie, olijfolie, peper, sjalot, sperziebonen, taugé, ui, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Speisekammer:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Maleisie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Sri Lanka Food:
Recept uit Noma:
Recept uit Kochen für zwei: