Recept uit 45 geniale rezepten:
Sjalot-truffelkorst
- Ingrediënten:
- boter, fleur de sel, knoflook, laurier, olijfolie, perigordtruffels, sjalotten, tijm, witbroodkruim en zwarte peper
- Keuken:
- Frans / Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Basisrecept uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie: