Recept uit de zilveren lepel:
Kalfsvlees met ei en citroen
- Ingrediënten:
- citroen, eieren en kalfsvlees
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, citroen, citroensap, kalfsgehakt, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: