Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kalfslever met málagawijn
- Ingrediënten:
- kalfslever, kruiden, málagawijn, olijfolie, verse peterselie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroen, cognac, ei, gedroogde tijm, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, sjalot, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag: