Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Gebraden kipfilet in pancetta met prei en tijm
- Ingrediënten:
- kipfilet, olijfolie, pancetta, prei, tijm, witte wijn, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cognac, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, spek, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijst & risotto:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Betty's Kitchen: