498 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcitroensapdroge witte wijngroentebouillonkippenbouillonknoflookkruidnagellaurierbladnootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrunderbouillonsjalotslagroomtomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Lokerse paardenstoverij met laurier en witlofsalade

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, jeneverbessen, kervel, kruidnagel, laurier, luikse siroop, mayonaise, mosterdzaad, orval trappist, paardenvlees, peper, rode aalbessenconfituur, sjalot, tijm, ui, wit boerenbrood, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met boter

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, groentebouillon, laurier, peterselie, tijm, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:

Vislever in boter gepocheerd

Ingrediënten:
boter, citroentijm, druivenpitolie, dulse, eiwit, engelwortelzaad, hooi, kippenbouillon, korianderzaad, laurierblad, miniraapjes, peterselieolie, rendiermos, ui, water, witte wijn, zeeduivellever, zeekraalpoeder en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
vis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Uiensoep met mosterdzaad, rauwe ui en tijm

Ingrediënten:
boter, harde abdijkaas, knoflook, kruidnagel, laurier, mosterd, mosterdzaad, peper, prei, runderbouillon, tijm, ui, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Rode wijn-botersaus

Ingrediënten:
boter, laurier, peper, port, sjalotten, spätburgunder, tijm en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Gegratineerde bleekselderij

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, broodkruimels, gruyère, harde geitenkaas, laurier, parmezaanse kaas, slagroom, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
crumble/gratin / vegetarisch / groente
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Terrine de campagne

Ingrediënten:
boter, cognac, ei, jeneverbes, kinnebak, kleurzout, laurier, netvet, sjalot, spek, tijm, varkenslever, varkensschouder, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Duivelssaus 2

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, droge witte wijn, laurier, sjalot, tijm, tomatenketchup, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus / bouillon / azijn
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gebakken mosselen

Ingrediënten:
bieslook, boter, knoflook, laurier, mosselen, peterselie, sjalot, tijm, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gepofte rapen met cacao

Ingrediënten:
boter, cacaonibs, fleur de sel, gele rapen, gember, honing, laurier, peper, tijm, water, witte rapen en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Canard à l'orange

Ingrediënten:
aardperen in de schil, belgische mosterd, boter, fleur de sel, grand marnier, kruidnagel, laurier, peper, sinaasappel, sinaasappelzest, tijm, wilde eend, wortel en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...