Rehrückenfilet im Pfeffermantel mit Lebkuchensauce, Schwarzwurzeln, Rosenkohl und Mohnspätzle / Reerugfilet in pepermantel met peperkoekssaus, schorseneren, spruitjes en maanzaadspätzle
Een recept van Dieter Müller.
Je vindt dit recept op pagina 75 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .
- Keuken:
- Duits
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild
- Bereidingstijd:
- 90 minuten
Ingrediënten
- boter
- fleur de sel
- jeneverbessen
- laurier
- maanzaadspätzle
- olijfolie
- reerug
- reerugfilet
- schorseneren en spruitjes
- tijm
- wildfond en peperkoeksaus
- zwarte peper
- zwart lijnzaad
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.