138 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelaugurkbieslookbotercayennepepercitroencitroensapeigroentekaasketchupknoflookkomkommermosterdolijfoliepaprikapeperpeterseliepreislatomatenpureeuizout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gemüse!

Snack of tussendoortje uit Gemüse! :

Asperge-tempura met mayonaise

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, groene asperge, groente, koolzuurhoudend mineraalwater, korianderblaadjes, limoen, mayonaise light, rijstwijn, witte asperge, yoghurt en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:

Tomaat-garnaal

Ingrediënten:
belgische mosterd, coeur du boeuf tomaat, grijze garnalen, mayonaise en sjalot

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

snoekbaars met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, doorregen spek, droge witte wijn, ei, mayonaise, milde mosterd, olie, peper, sjalot, snoekbaars, tomaat, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Tomaten-kruidenbeignets

Ingrediënten:
crème fraîche, dyonnaise, ei, frituurolie, parmezaanse kaas, peper, provençaalse kruiden, sjalot, trostomaat, venkel, zelfrijzend bakmeel, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:

Tomaat gevuld met kleine groente

Ingrediënten:
aardappel, balsamicoazijn, basilicum, courgette, doperwten, extra vierge olijfolie, mayonaise, peper, sperziebonen, ui, vleestomaat, winterwortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

PO'BOY

Ingrediënten:
bloem, cajunkruidenmix, eieren, mosterd, frituurolie, garnaal, ijsbergsla, maïsmeel, mayonaise, mierikswortel, mild paprikapoeder, sjalotje, tabasco en tomaten

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Po boy met krab - soft-shell crab po boy

Ingrediënten:
augurk, blauwe krab, creoolse mosterd, frituurolie, karnemelk, ketchup, maïsmeel, mayonaise, slablad, stokbrood, tomaat en ui

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Salade niçoise

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovis, eieren, mayonaise, paprika's, prinsessenbonen, sjalotten, tomaten en zwarte olijven

Soort:
salade / groente
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Gevuld brood met gehakt

Ingrediënten:
bacon, dijonmosterd, ijsbergsla, mayonaise, pikant paprikapoeder, rundergehakt, trostomaat, ui, vloerbrood en zonnebloemolie

Soort:
vlees / brood en broodgerecht
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Kreeft belle-vue

Ingrediënten:
basilicum, bloemkool, boterbonen, citroensap, cocktailsaus, dille, eikenbladsla, jeneverbessen, knoflookolie, kreeften, mayonaise, mosterdzaad, rode chilipeper, ruwe rietsuiker, sjalot, tijm, tomaten, water en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Champignonsalade

Ingrediënten:
bieslook, champignons, citroensap, daikonkers, eieren, kerstomaat, mayonaise, mierikswortel, roze peperkorrels, sjalotten, witte-wijnazijn, zout en zure room

Soort:
salade / groente
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Buffet / snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Leverkaasrolletjes

Ingrediënten:
champignons, leverkaas, mayonaise, olijven, peterselie, tomaten, ui en zure augurk

Keuken:
Duits
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Homeburgers

Ingrediënten:
fijne mosterd, hamburgerbroodjes, ketchup, kropsla, mayonaise, olijfolie, peper, rucola, rundergehakt, stokbrood, tomaat, ui, vang, zoetzure augurk en zout

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:

Koude forel in gelei

Ingrediënten:
citroensap, ei, forel, laurierblad, mayonaise, poedergelatine, rodewijnazijn, slablad, tomaat, ui, waterkers, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schuim/mousse/gelei
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:

Met het mes gesneden rundertartaar 'Vosgienne du Promont"

Ingrediënten:
augurk, azijn, bieslook, dikke lende, eidooier, kapperappeltjes, kappertjes, ketchup, kwarteleitjes, mayonaise, peper, sjalotten, tabasco, tomaten, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Haal meer recepten op...