Diner / voorgerecht uit Italië:
Pinzomonio - Crudités met olijfolie
- Ingrediënten:
- bleekselderij, extra vergine olijfolie, lente-ui, radijsjes, rode paprika, venkelknollen, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, komkommer, kruiden, olie, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italië:
Recept van Oh My Dish:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / tussengerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Lunch / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Mooncake: