Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kalfsvlees uit de oven
- Ingrediënten:
- citroen, kalfsvlees, reuzel, ui, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, kalfsgehakt, kalfslever, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Rauw:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: