Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bonen, boter, brood, ei, fruit, granen, groente, kaas, knoflook, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, vis, vlees, water, zaden, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit De Urban Cook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Koude keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit de snelle keuken:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Recept uit Solo Food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Recept uit Jamie's Italie:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen: