Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Kip in een korst van bloem en water
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, knoflook, olijfolie, piepkuiken, salie en tijm
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / bijgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit Heerlijk simpel:
Recept uit Het gouden olijfolie boek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Bijgerecht / basisrecept uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem: