Recept uit Margriet kookboek:
Zoetzuur varkensvlees
- Ingrediënten:
- ananas, azijn, bloem, boter, eierdooier, groene paprika, ketjap, mager varkensvlees, maïzena, olie en tomatenketchup
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, ei, gekookte ham, ham, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, ontbijtspek, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Lunch / snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: