Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Kochen für zwei:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Amuse / diner / voorgerecht uit Tomaten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie: