Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Bijgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Gemüse! :
Recept van I love food & wine:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne: