Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Sukiyaki & co, rauwe zalm met sojagelei, avocado met balamico-banaangelei
- Ingrediënten:
- avocado, balsamicoazijn, bananensap, iota carrageen, rietsuikerstroop, sojasaus, water en zalmfilet
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, croutons, dille, ei, eidooier, knoflook, korianderzaad, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, suiker, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / voorgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: