Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, basilicum, blanke azijn, bleekselderij, bloem, bruine basterdsuiker, citroensap, gember, groente, knoflook, komkommer, kool, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, specerijen, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Home made:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Maleisie:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Proef Puglia:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van De Hippe Vegetarier: