Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, brood, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit BioBudget:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Bartje Boemboe:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: