Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, gember, groene paprika, groente, knoflook, komkommer, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, sperziebonen, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Spice Wise:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Sri Lanka Food:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Istanbul:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: