Recept uit de zilveren lepel:
Rijst in melk (basisrecept)
- Ingrediënten:
- melk en rijst
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, bloem, boter, citroensap, ei, eidooier, eiwit, fruit, kaneel, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, suiker, ui, vanillesuiker, volle melk, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / bijgerecht / nagerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Gelati d'Italia:
Diner / nagerecht uit De grote Kleyn:
Diner / nagerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Oh My Dish:
Diner / nagerecht uit Koken voor twee:
Bijgerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / nagerecht / dessert uit Made in Italy:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Tajine:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit Bakboek: