Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Gebraden lamsschouder met rozemarijn
- Ingrediënten:
- bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept uit L'Art de la table:
Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: