Bijgerecht uit Provence:
Saffraan-aïoli
- Ingrediënten:
- broodkruim, citroensap, eierdooier, grof zeezout, knoflook, olijfolie, saffraandraadjes en water
- Keuken:
- Mediterraans / Frans / Provençaals
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, boter, cayennepeper, droge witte wijn, eidooier, knoflook, koriander, laurier, olie, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Provence:
Diner / bijgerecht uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept van Food & Friends:
Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit Modernist Cuisine [5]: