Recept uit Anatolië:
Salade van rode ui en sumak
- Ingrediënten:
- citroensap, olijfolie, rode ui en sumak
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, groentebouillon, knoflook, komkommer, koriander, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / tussengerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Bijgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken: