262 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembouilloncitroencitroensapdroge witte wijnknoflooklauriermelkolieparmezaanse kaaspeterseliepreirozemarijnrunderbouillonsjalotslagroomtijmuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: peperige paarse soep

Ingrediënten:
amandelmelk, appel, balsamicoazijn, bieslook, bouillon, eieren, extra vergine olijfolie, bieslook, groentebouillon, klokhuis, kool, olijfolie, rodekool, rode ui, rode uien, tijm, tijm, ui, uien, verse rodekool, verse tijm, vlees, zoete appel, 
zout en peper, zuivel en zwarte peper

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Lamsbout met madera - kersensaus

Ingrediënten:
bot, citroen, citroenen, boter, gehakt, kersenjam, kippenbouillon, lamsbout, madera, nieuwe aardappels, olijfolie, sjalot, spinazie, rozemarijn, knoflook, venkelknollen, verse rozemarijn, peper, versgemalen zwarte peper, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Aspergerisotto met parmaham

Ingrediënten:
boter, carnarolirijst, extra vierge-olijfolie, groene asperge, kippenbouillon, parmaham, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kippilav

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, gedroogde cantharellen, gerookt spek, kippenborst, kippenbouillon, lente-ui, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Biefstuk met pepersaus

Ingrediënten:
aardappels, kippenbouillon, boter, olijfolie, room, rozemarijn, tijm, knoflook, uien, peper, witte wijn, wortels, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Een recept uit Anne Wilson - Spaans koken

Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:

Kalfsvlees met amandelsaus

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, kalfsschnitzels, kaneelpoeder, kippenbouillon, olijfolie, peper, sherry, slagroom en witbroodkruim

Keuken:
Spaans
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Kippensoep met vermicelli, ei en citoen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, eidooier, groene chilipeper, kipfilet, kippenbouillon, olijfolie, pikant paprikapoeder, rode ui, vermicelli en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Spis:

Spruitjes en schol

Ingrediënten:
amandelen, boter, dragon, kippenbouillon, olijfolie, peper, schol, sjalot, spruitjes, tarwebloem, tomaat, witte wijn en zeezout

Keuken:
Deens
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Anne Wilson - Grieks koken

Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:

Rijst met spinazie

Ingrediënten:
bosuitjes, boter, diepvriesspinazie, kippenbouillon, olijfolie, peper, rijst, uien en zout

Keuken:
Grieks
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:

Tom kha kai met kalfszwezerik

Ingrediënten:
boter, citroengras, djeroek poeroet, gevogeltebouillon, kalfszwezerik, kippenbouillon, kokosmelk, lente-uien, olijfolie, peper, thaise sjalotjes, tom kha kai, witte balsamicoazijn, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon / orgaanvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Glasierte Wachtel auf Lauch-Champignon-Gemüse mit Granatapfelsauce / Geglaceerde kwartel op prei-champignongroente met granaatappelsaus

Ingrediënten:
boter, granaatappelpitten, kaneelstokje, kardemompeulen, kippenbouillon, kwartelborst, kwartelbout, olie, peper, prei-champignongroente, zoete granaatappelsiroop, zout en zure granaatappelsiroop

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:

Courgette-muntsoep

Ingrediënten:
boter, cheddar, citroen, courgette, extra vierge olijfolie, goudse kaas, groentebouillon, kippenbouillon, lente-uitjes, munt, olijfolie, peper, zout en zure room

Keuken:
Brits
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Konijnfricassee

Ingrediënten:
bouquet garni, champignon, eierdooier, geklaarde boter, kippenbouillon, konijn, olie, peper, room, verse salieblaadjes, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / wild
Haal meer recepten op...