25 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbloembotercrème fraîchedilledroge witte wijneigelatinegerookte zalmkabeljauwfiletknoflookkoolvisfiletlimoensapmelkmosterdolieolijfoliepepersaffraansjalotslagroomtomaatuiwitvisfiletzeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Sardinische zite met vis

Ingrediënten:
boter, citroensap, goudse kaas, kabeljauwfilet, koolvisfilet, pasta, peper, prei, slagroom, tomaat, venkel, visbouillon, witte wijn, zite en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Koude avocadosoep

Ingrediënten:
avocado, bieslook, cayennepeper, citroensap, gerookte garnalen, gerookte zalm, gerookte zalmforel, peper, room, visbouillon en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Boniter in gelei met mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, doperwten, ei, mosterd, rode paprika uit pot, slabladen, tomaat, tonijn uit blik, visbouillon, visgeleipoeder, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Vissoep met schelpjesmacaroni

Ingrediënten:
boter, citroensap, droge witte wijn, kabeljauwfilet, maïskorrels, melk, peper, schelpjesmacaroni, schelvisfilet, sjalot, verse bieslook en visbouillon

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Zalmkoekjes

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, olie, verse dille, verse peterselie, visbouillon, witbrood en zalmfilet

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / voorgerecht uit Tajine:

Pijlinktvisjes met munt en doperwtjes

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, diepvriesdoperwtjes, droge witte wijn, inktvis, knoflook, olijfolie, pimentpoeder, saffraanpoeder, spaghetti, ui, verse munt, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, visbouillon en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / tajine
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Terinne van meerval

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, dille, ei, gelatine, gerookte meerval, peper, slagroom, verse meerval, visbouillon en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis / paté/terrine
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vissoep met aïoli - bourride

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, eierdooier, grof boerenbrood, grof zout, knoflook, korianderzaad, laurierblad, milde olijfolie, olijfolie, peperkorrel, sinaasappelschil, ui, venkelzaad, verse peterselie, verse tijm, visafval, visbouillon, water en witvisfilet

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Bourride

Ingrediënten:
citroensap, droge witte wijn, ei, extra vierge olijfolie, garnaal, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, saffraan, tomaat, ui, venkelzaad, visbouillon, witvisfilet en zuurdesembrood

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Thaise viskoekjes

Ingrediënten:
bosui, citroensap, koolvisfilet, olie, rode spaanse peper, thaise rode currypasta, verse koriander, visbouillontablet, witte boterham en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Vissoep Met Venkel, Kerrie En Saffraan

Ingrediënten:
basilicum, boter, chilivlokken, dille, maïzena, kabeljauw, kerriepoeder, kerstomaat, knoflook, melk, olijfolie, saffraan, slagroom, stokbrood, stokvis, tijm, citroensap, venkelknol, kruiden, visbouillon, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Cannelloni met tonijn, ei en champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cannelloni, champignon, citroensap, ei, gruyère, melk, olijfolie, pastavellen, tomatensaus, tonijn, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur