Koud taartje van gerookte-zalmmousse met een gelei van Japanse pruimenwijn en een salade van witlof en appel

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 126 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ananasbavarois - bavarese d'ananas

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Vruchtengelei - budino di frutta in gelatina

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Forelrol - rotolo di trota salmonata

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gelee-Orangen - Sinaasappelgelei

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer