Ananasbavarois - bavarese d'ananas

Je vindt dit recept op pagina 189 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / vegetarisch
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Siroop

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Gelee-Orangen - Sinaasappelgelei

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Druivengelei

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Vruchtengelei - budino di frutta in gelatina

Een recept uit  - De Zilveren Lepel