Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kalfslever
- Ingrediënten:
- citroensap, hofmeesterboter, kalfslever, olie, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- barbecue/grill / kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, knoflook, komkommer, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger: