Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Gesauteerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfslever, spek, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, laurier, meel, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Melk & dadels: